Frankie and Fish

Imago-expert Manon geeft een week lang 250 euro aan shoppers in Knokke-Heist

Tijdens de shoppingweek in Knokke-Heist kiest imago-expert Manon Nievelstein elke dag iemand uit het winkelend publiek. Die krijgt een 'personal shopping experience' ter waarde van 250 euro.  “Als imagocoach help ik de mensen om de beste versie van zichzelf te vinden", vertelt Manon Nievelstein.

Deze zomer trekt kustexpert Stefaan Struyve uit Oostende elke dag voor Radio 2 langs de kustlijn op zoek naar grote en kleine nieuwsverhalen. Van Knokke-Heist tot De Panne: hij gaat op zoek naar mensen die de zomer aan de kust maken.

De shoppingweek van Knokke-Heist loopt van 4  tot en met 12 juli. Het is de start van een relanceplan voor de winkels en horecazaken omdat ze een hele tijd hebben moeten sluiten door de coronacrisis. Vanaf 4 juli kunnen de mensen de waardebon gebruiken die ze van het gemeentebestuur hebben gekregen om uit te geven bij de plaatselijke handelaars. Dat zijn waardebonnen van 200 euro voor de tweede verblijvers en 150 euro voor de inwoners.

Kledij voor wie je bent

Maar er is ook nog de opvallende actie waarbij 250 euro shoppinggeld gegeven wordt aan iemand in de winkelstraten van Knokke-Heist. Imago-expert Manon Nievelstein mag elke dag iemand gelukkig maken met zo’n 'personal shopping experience': "Ik noem het een winkelervaring waarbij ik de persoonlijke assistent ben van iemand. We gaan samen op zoek naar kledij die past bij wie je bent en waarin je je goed voelt. Voor 250 euro kan je best een leuke outfit kopen in de boetieks van Knokke-Heist."

250 euro aan iemand geven om te shoppen om er beter uit te zien: niet iedereen zal daarmee akkoord gaan. Manon verwacht zich wel aan kritiek. "Ik heb daar geen moeite mee. Ik respecteer de mening van iedereen."

Meest gelezen