Google streetview

Zestiger komt om het leven bij aanrijding op E40 in Haasrode

Op de E40-autosnelweg in Haasrode is donderdagavond een 64-jarige man uit Elsene om het leven gekomen. De man werd aangereden door een vrachtwagen toen hij op de pechstrook zijn platte band wou vervangen. 

De 64-jarige man was met zijn bestelwagen op de pechstrook gestopt omdat hij een lekke band had. Toen hij uitstapte werd hij aangereden door een vrachtwagen die net op dat moment voorbijkwam. Om nog onduidelijke reden reed de Poolse vrachtwagenchauffeur over de witte lijn en reed de zestiger aan. De man overleefde de aanrijding niet.

De vrouw en dochter van de overleden man zaten nog in de bestelwagen toen de aanrijding gebeurde en bleven ongedeerd. De vrachtwagenchauffeur moest een ademtest afleggen en bleek niet onder invloed van alcohol of drugs. Het parket heeft zijn rijbewijs wel voor 15 dagen ingetrokken.

Meest gelezen