Natalia en Jef Neve trappen reeks concerten af in Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs

In Puurs is het Pop-Up Theater van Studio 100 weer open. Ze kunnen er de voorstellingen van de musical Daens nog niet heropstarten omdat die niet rendabel zijn met maar 200 toeschouwers die toegelaten zijn. In de plaats daarvan organiseert House of Entertainment er nu een reeks concerten met bekende artiesten. Natalia en Jef Neve mochten gisterenavond de spits afbijten.

Door de coronamaatregelen zijn er momenteel maar 200 toeschouwers toegelaten in het Pop-Up Theater van Studio 100 in Puurs. Daarom worden er de hele zomer concerten georganiseerd waarbij de toeschouwers in kleine bubbels kunnen samenzitten met voldoende afstand tussen die verschillende bubbels.

Zowel voor de artiesten als het publiek was het even wennen, maar de reacties na het eerste optreden waren positief. 

"Het was heel spannend, maar de mensen waren meteen heel hard mee", vertelt Jef Neve aan Radio 2 Antwerpen. "Ik heb er dus enorm hard van genoten."


Natalia beaamt dat meteen. "Het was wel leuk om al die bubbeltjes te zien", vertelt ze na het optreden. "De mensen waren aan het lachen en zagen er tevreden uit. Er hing meteen een goeie sfeer."

Ik had er een beetje schrik van maar 't was eigenlijk opvallend leuk

Natalia

Voor Natalia was het de eerste keer dat ze weer op een podium stond na de bevalling van haar dochtertje Bobbi-Loua. "Ik heb me wel wat extra moeten voorbereiden, zowel fysiek als mentaal", vertelt ze. "Efkes de knop omdraaien maar dat lukt wel."

De kleine Bobbi-Loua was er achter de coulissen bij. Op de vraag van onze reporter hoe de baby het optreden van haar mama vond, antwoordt Natalia lakoniek: "Ik kan haar dat vragen maar ze kan nog niet antwoorden, he." Waarop Jef Neve hartelijk begint te lachen met de woorden: "Gij zijt toch echt een kieken, he." De sfeer zat dus goed tussen die twee.

Deze zomer zijn er nog concerten van ondermeer Clouseau, Hooverphonic, Christoff, Piet Piraat, Dana Winner en The Starlings. Alle info op de website van House of Entertainment.

Meest gelezen