Ongeval op E34 in Kaprijke zorgt voor hinder richting kust

De E34 was deze morgen in Kaprijke in de richting van de kust volledig versperd na een zwaar verkeersongeval met twee vrachtwagens. Een bestuurder raakte zwaargewond. De weg was een tijdlang versperd maar is ondertussen weer vrijgemaakt.

Aan het kruispunt met de Vaartstraat reden rond 5.15 uur twee trucks achteraan op elkaar in. Het is een kruispunt waar eerder al veel zware ongevallen plaatsvonden. Een van de bestuurders zat gekneld en moest bevrijd worden door de brandweer. Hij liep zware verwondingen op en is zonder levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. 

Door het ongeval was de rijbaan richting kust volledig versperd en moest het verkeer via het centrum van Watervliet rijden. Dat veroorzaakte heel wat hinder. Na een paar uur was de rijbaan weer vrij.

kasto80

Meest gelezen