James Arthur Photography

Fabienne Arras (66), echtgenote van acteur Herbert Flack, overleden na ongelukkige val in Spanje

Fabienne Arras (66), de echtgenote van acteur Herbert Flack, is onverwacht overleden. Ze stierf donderdag na een ongelukkige val tijdens een vakantie in Spanje. Dat laat de entourage van de acteur weten.

 “Fabienne was er niet alleen voor mij, maar voor iedereen die haar nodig had”, reageert Herbert Flack. “Theater was ook haar leven. Iedereen die van ver of dichtbij iets te maken had met KNS Antwerpen - later het Toneelhuis - wist hoe gedreven en genereus Fabienne was. Een fantastische vrouw die op haar integere manier de wereld een heel stuk schoner maakte.” Hij vraagt het nodige respect om het verlies in stilte en sereniteit te kunnen verwerken.

Flack was eerder lange tijd getrouwd met Mimi Peetermans, bekend als een van de "tantes" aan de zijde van "nonkel" Bob Davidse. Zij stierf begin 2014.

In september 1981 had de openbare omroep een gesprek met Fabienne Arras op de Theatermarkt in Antwerpen. Dat gesprek kunt u hieronder herbekijken:

Videospeler inladen...

Meest gelezen