Achtervolging op A12 eindigt aan Sportpaleis in Antwerpen: bestuurder had drugs bij, politiewagen beschadigd

Een bestuurder die probeerde te ontsnappen aan een politiecontrole aan de A12, is ingereden op een politiewagen na een achtervolging die eindigde aan het Sportpaleis in Antwerpen. In zijn wagen werden drugs gevonden. Er geraakte niemand gewond.

Zondagavond probeerde een bestuurder te ontsnappen aan een politiecontrole op de A12. De agenten zetten meteen de achtervolging in via de Antwerpse ring. Ter hoogte van het Antwerpse Sportpaleis, reed de wagen die achtervolgd werd in op een politievoertuig.

Bij het ongeval geraakte niemand gewond. De bestuurder die achtervolgd werd, verzette zich hevig toen hij werd opgepakt. Hij werd voor een medische controle naar het ziekenhuis gebracht. In zijn wagen werden drugs gevonden.

De politie onderzoekt de zaak. Door de achtervolging ontstond er een file in de buurt van het Sportpaleis.

Meest gelezen