Videospeler inladen...

Rock Werchter vindt volgend jaar plaats van 1 tot en met 4 juli, deze 21 groepen komen alvast langs

Rock Werchter zal volgend jaar plaatsvinden van 1 tot en met 4 juli. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Meteen zijn ook de namen van 21 groepen voorgesteld, waaronder PIXIES, Gorillaz en Royal Blood.

Door de coronacrisis kon Rock Werchter dit jaar niet in zijn normale vorm doorgaan. Een select clubje van enkele honderden fans kunnen deze zomer wel een kleinschalig alternatief bijwonen (zie video onder), al is dat klein bier tegenover de tienduizenden bezoekers die normaal elke dag naar de festivalweide afzakken.

(Lees voort onder de video)

Videospeler inladen...

Volgend jaar zal Rock Werchter wel weer in zijn volle glorie plaatsvinden, zo maakt de organisatie vanavond bekend, meer bepaald van 1 tot en met 4 juli 2021. Tegelijk zijn 21 namen voorgesteld die dan op het podium zullen staan:

 • twenty one pilots
 • PIXIES
 • The Lumineers
 • Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes
 • Rag’n’Bone Man
 • Mike Skinner and The Streets
 • Cigarettes After Sex
 • Miles Kane
 • Fontaines D.C. 
 • GoGo Penguin
 • Cavetown
 • Big Thief
 • girl in red
 • Black Pumas
 • The Dead South 
 • Gorillaz
 • alt-J
 • Jamie xx
 • Royal Blood
 • Nothing But Thieves
 • boy pablo

Bekijk hieronder de meest recente reportage van "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen