4 mannen aangehouden voor gewelddadige home invasion in Laakdal

De onderzoeksrechter in Turnhout heeft vier mannen aangehouden voor een gewelddadige home invasion vorige week in Laakdal. In de nacht van 1 juli werd een 83-jarige man in zijn huis aan Leyndekker in Laakdal midden in de nacht overvallen door enkele mannen. De daders pakten de man hardhandig aan en vluchtten weg met geld en juwelen. 

De Federale Gerechtelijke Politie Antwerpen en PZ Geel-Laakdal-Meerhout zorgden zaterdag voor de doorbraak in het onderzoek. Door de goede samenwerking met Politiezone Geel-Laakdal-Meerhout konden zaterdagavond vier verdachten gearresteerd worden bij twee huiszoekingen in Laakdal. Het gaat om vier Roemeense mannen. Een groot deel van de buit van de home invasion is ook teruggevonden. 

De mannen moeten voorlopig in de cel blijven. Het gerechtelijk onderzoek moet hun precieze aandeel verder duidelijk maken.

Meest gelezen