Foto: Radio 2

Bejaarde man (95) rijdt woonzorgcentrum Hove binnen, schade is groot

Aan de Rene Verbeecklaan in Hove is een man van 95 met zijn auto woonzorgcentrum Cantershof binnengereden. Mogelijk werd de man onwel of deed hij een verkeerde handeling achter het stuur. Dat wordt nog onderzocht. De man zelf liep alleen lichte verwondingen op maar de schade aan het woonzorgcentrum is groot.

Kort voor de middag reed een bejaarde man met zijn auto woonzorgcentrum Cantershof in Hove binnen. Hij raakte lichtgewond en werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht.  Er is heel wat schade aan het woonzorgcentrum. 

Steunpaal weggemaaid

De inkomdeur van het woonzorgcentrum is volledig vernield, een steunpaal van de inkomhal werd weggemaaid, enkele bloembakken en fietsen moesten eraan geloven en ook enkele geparkeerde auto's raakten beschadigd. Ook de auto van de bejaarde man liep veel schade op. Technici proberen de inkomdeur tegen vanavond te herstellen, want dit is momenteel de enige toegang tot het gebouw. 

Het is nog niet duidelijk hoe het ongeval is gebeurd. De politie onderzoekt of de man onwel geworden is, of hij een verkeerde handeling deed achter het stuur. 

Foto: Radio 2

Meest gelezen