Jonas Roosens

Man (45) overleden na incident in Antwerpen

In de Van Stralenstraat in Antwerpen, niet ver van het Sint-Jansplein, is afgelopen nacht een man van 45 zwaargewond geraakt bij een incident. Hij overleed kort daarna in het ziekenhuis. Het parket wil in het belang van het onderzoek nog niet veel informatie kwijt. 

"Afgelopen nacht is er een incident geweest in de Van Stralenstraat waarbij een 45-jarige man zwaargewond is geraakt", zegt Kristof Aerts van het Antwerps parket. "De hulpdiensten hebben hem naar het ziekenhuis gebracht maar hij is daar aan zijn verwondingen bezweken. Het parket heeft een onderzoeksrechter gevorderd voor feiten van doodslag. Het onderzoek is volop aan de gang. Op dit moment kunnen we niet meer informatie vrijgeven in het belang van het onderzoek."

Later op de dag geeft het parket mogelijk meer informatie.

Meest gelezen