Pixabay

Politie legt opnieuw raveparty stil in Sint-Pieters-Leeuw

Voor de tweede keer in twee weken tijd heeft de politie in Sint-Pieters-Leeuw een raveparty moeten stil leggen. Dat gebeurde vrijdagnacht. 

De politie van de zone Zennevallei kreeg een melding dat er heel veel jongeren in de buurt van de Broekweg in Sint-Pieters-Leeuw rond hingen. Bij aankomst bleek dat er een feestje aan de gang was. Zowat 150 jongeren waren aanwezig en stoven uit mekaar toen de politie aankwam. 

De vermoedelijke organisatoren kregen een proces verbaal voor het organiseren van een evenement zonder toestemming en omdat ze het samenscholingsverbod hadden genegeerd. De politie nam ook een stroomgenerator in beslag. Bij de tussenkomst van de politie werd een politiewagen beklad. Ook daarvoor werd een proces verbaal opgesteld.

Meest gelezen