Nicolas Maeterlinck

Westland Shopping Center in Anderlecht ontruimd door gaslek

In de Brusselse gemeente Anderlecht is vanmiddag het Westland Shopping Center ontruimd omwille van een gaslek. Alle handelaars en bezoekers moesten het gebouw verlaten. De politie heeft de veiligheidsperimeter intussen opgeheven en gaslek is gedicht.

In Anderlecht zijn alle handelaars en bezoekers van Westland Shopping Center vanmiddag geëvacueerd door een gaslek. Het lek ontstond bij werken aan de Sylvain Dupuislaan. De politie heeft een veiligheidsperimeter van 150 meter ingesteld. Buurtbewoners werden gevraagd binnen te blijven.

De brandweer van Brussel heeft alle kelders gecontroleerd in de buurt op eventuele gasophopingen, maar die zijn niet gevonden. Gasnetbeheerder Sibelga was ter plaatse om  de druk op de gasleiding te verminderen en het lek te dichten. De Sylvain Dupuislaan was even afgesloten door de politie, maar intussen is de weg opnieuw open.

Meest gelezen