44-jarige man in de cel na dodelijke steekpartij

Een man van 44 zit in de cel op verdenking van doodslag na een dodelijke steekpartij in Antwerpen. In de nacht van zondag op maandag werd een 45-jarige man neergestoken bij een vechtpartij op straat in de Van Stralenstraat. Hij overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Maandagochtend rond 2 uur werd een 45-jarige man uit de Dominicaanse Republiek neergestoken bij een vechtpartij in de Van Stralenstraat in Antwerpen. Het slachtoffer raakte zwaargewond en werd ter plaatse gereanimeerd. Hij werd nog overgebracht naar het UZA in Edegem, maar daar is hij overleden aan zijn verwondingen.  

De politie pakte al snel na de feiten vier verdachten op. Die werden gisteren allemaal uitgebreid verhoord. Eén van hen, een 44-jarige man, zit nu in de cel op verdenking van doodslag. De onderzoeksrechter beslist vandaag of hij in de cel blijft. 

Meest gelezen