Baby op komst in quarantainetijden: "Tja, als mama en papa niet genoeg afstand van elkaar houden…"

Afstand houden, dat was en is de boodschap nog steeds om besmetting door het coronavirus zo klein mogelijk te houden. En intussen zaten we de laatste maanden met z’n allen in een quarantainemodus, dus dicht bij elkaar. Of er in die 'bubbel' dan afstand gehouden werd? Het antwoord op die vraag zal wellicht op het eind van dit jaar en het begin van volgend jaar duidelijk worden, als er al dan niet meer baby’s geboren worden. In ieder geval kondigen die 'quarantainebaby’s' zich intussen op de meest creatieve manier aan. We maakten volgende selectie van 15 opvallende en grappige zwangerschapsmeldingen, eigen aan deze tijden van corona…

 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Meest gelezen