Man komt om het leven bij ongeval met speedpedelec in Vrasene

Een 55-jarige man uit Sint-Gillis-Waas heeft een dodelijk ongeval gehad met zijn speedpedelec op weg naar het werk. De man werd aangereden door een vrachtwagen, de omstandigheden zijn nog onduidelijk. De chauffeur van de vrachtwagen verkeerde in shock.

Op de parallelweg van de E34 tussen Sint-Gillis-Waas en Vrasene is een dodelijk verkeersongeval gebeurd met een fietser. Het slachtoffer was met zijn speedpedelec op weg naar het werk, het ongeval gebeurde iets voor 5 uur 's ochtends.

Een paar honderd meter voor de verkeerswisselaar van de E34 in Vrasene werd de 55-jarige man gegrepen door een vrachtwagen. De hulpdiensten kwamen ter plaatse maar voor het slachtoffer kon geen hulp meer baten. De 23-jarige vrachtwagenchauffeur verkeerde na het ongeval in shock. 

De omstandigheden van het ongeval zijn voorlopig nog onduidelijk. Het ongeval gebeurde op een rechte baan met een afgescheiden en licht verhoogd fietspad. Een verkeersdeskundige onderzoekt wat er precies is gebeurd. 

kasto80

Meest gelezen