Foto: Radio 2

Dronken chauffeur stapt als bij wonder zelf uit autowrak op Boomsesteenweg

Aan de Boomsesteenweg in Antwerpen gebeurde dinsdagavond een zwaar verkeersongeval. Een automobilist reed op een geparkeerde oplegger die geladen was met auto's. De klap was enorm maar de automobilist kon zelf uit de zwaar beschadigde auto stappen. Hij had te veel gedronken. 

Een auto die op de Boomsesteenweg reed in de richting van Brussel,  week er rond 22 uur van zijn rijvak af en botste links achteraan op een geparkeerde oplegger die geladen was met auto's.  De vrachtwagen met oplegger stond geparkeerd op de parkeerstrook, rechts langs de Boomsesteenweg. 

De klap moet bijzonder hevig zijn geweest.  De weg was bezaaid met brokstukken. Als bij wonder stapte de chauffeur van de auto meteen na de klap zelf uit. Hij bleek onder invloed te zijn van alcohol en legde bij de politie een positieve ademtest af. De auto van de man raakte zwaar beschadigd en werd getakeld. De rechterrijstrook van de Boomsesteenweg in de richting van Brussel was ter hoogte van het ongeval een tijdlang afgesloten.

Meest gelezen