Nederlandse nieuwslezeres wordt onwel tijdens NOS-journaal

Het was even schrikken deze ochtend voor de tv-kijkers van het NOS-journaal, toen nieuwsanker Amber Brantsen tijdens het voorlezen van het weerbericht plots stopte met praten. Toen het beeld daarna nog even naar de nieuwsstudio ging, kon nog net opgemerkt worden dat de 30-jarige Brantsen onwel geworden was, terwijl ze voorover op haar desk viel en zich eraan probeerde vast te klampen. Intussen heeft ze laten weten dat ze weer oké is.

Het voorval deed zich voor tijdens het 7.00u-Journaal:

Op sociale media volgden onmiddellijk verontruste reacties. Toch slaagde Brantsen er terug in om het journaal van een uur later te presenteren. Daarna werd haar taak wel overgenomen door collega Simone Weimans:

Brantsen zelf en NOS stuurden intussen nog een aantal geruststellende berichten de wereld in:

Meest gelezen