Getty Images

Vrouw aangehouden na achtervolging in Kasterlee omdat ze spullen kocht zonder ze te betalen

Bij een achtervolging in Kasterlee is een vrouw aangehouden die mensen opgelicht zou hebben. Het is niet de eerste keer dat ze dat doet. Via websites kocht ze spullen, zonder ze te betalen. Daarna verkocht ze die gewoon verder.

Bij het Antwerpse parket kwamen er al verschillende klachten binnen over de vrouw. In december werd ze vrijgelaten, nadat ze dezelfde feiten had gepleegd, maar gisteren is ze dus opnieuw opgepakt.

De vrouw ging telkens op dezelfde wijze te werk: ze kocht spullen zonder ze te betalen en probeerde de verkopers met vervalste aankoopbewijzen om de tuin te leiden. Soms bood ze de gekochte spullen meteen weer te koop aan. 

In haar auto werd ook cocaïne gevonden. Vrijdag verschijnt ze voor de raadkamer.   

Meest gelezen