Radio 2

Man die bewakingsagent duw gaf na winkelkardiscussie in Koksijde is opgepakt

De man die dinsdag een duw heeft gegeven aan een bewakingsagent in een supermarkt in Koksijde is opgepakt. Het gaat om een zestiger uit de buurt. Hij weigerde een winkelkar te nemen, terwijl dat verplicht is. Dat is een maatregel tegen de verspreiding van het coronavirus. De bewakingsagent moest naar het ziekenhuis, maar stelt het ondertussen beter.

De bewakingsagent viel na een duw van een klant uit Koksijde op zijn achterhoofd. Hij was zwaargewond en moest naar het ziekenhuis.  Nadat de bewakingsagent gevallen was, beweerde de klant aan omstaanders dat hij zijn gegevens had achtergelaten bij het winkelpersoneel, maar dat klopte niet. Hij was 2 dagen spoorloos, maar is nu dus opgepakt. Hij zal in Veurne voor de rechter moeten komen. 

Meest gelezen