Facebook Salim Seghers

Voor het eerst in 34 jaar geen fanreis met Salim Seghers? 

Salim Seghers is vastberaden om in oktober naar jaarlijkse gewoonte op fanreis te vertrekken naar Lloret de Mar in Spanje. Maar door het coronavirus is het nog niet zeker of die reis wel kan doorgaan. "In ons hotel zullen we met 800 mensen zijn. Dus we moeten nog even bekijken hoe we dat gaan aanpakken. Maar ook de 34e editie moet zeker doorgaan", zegt Salim Seghers.

Al 34 jaar gaat Salim Seghers met zijn fans naar Lloret de Mar in Spanje. Ook dit jaar komt die reis er, tenminste als corona geen roet in het eten gooit. "Wij hebben deze week nog een vergadering gehad", vertelt Salim Seghers. "En we hebben de knoop doorgehakt en beslist om er toch voor te gaan. De folder ligt hier voor mij. Volgende week krijgen alle mensen die de laatste drie jaren zijn meegeweest hem in de bus." 

Ook het hotel smeekt om te komen
Salim Seghers

Vorig jaar gingen er maar liefst 1.300 mensen mee. "We zitten daar in vier hotels", vertelt Seghers. "En we gaan met vier dubbeldekbussen en drie vliegtuigen." Met zoveel mensen is het extra belangrijk om de voorzorgsmaatregelen goed op te volgen. "Er zitten 800 mensen in ons hotel. Die moeten 's middags en 's avonds eten krijgen. Dat is niet niets. En 's avonds treden we op voor 800 mensen. Hoe moet je dat doen? Maar die 34e keer moet doorgaan!"

Ook het hotel was vragende partij om de reis te laten doorgaan. "Het is daar een bloedbad", gaat Seghers verder. "Het personeel heeft al maanden geen inkomen. Ze smeken dus echt wel om te komen." Gelukkig ligt Lloret de Mar niet in het risicogebied. "Op dit moment is alles daar normaal", besluit Seghers. "Maar we vertrekken pas binnen zo'n 3 maanden. Er kan nog veel veranderen, al hoop ik natuurlijk van niet." 

Pixabay

Meest gelezen