Man laat politie massale zoekactie in Gent doen naar vrouw in water, later blijkt het een misplaatste grap te zijn

Deze voormiddag hebben de brandweer en de politie van Gent massaal gezocht naar een vrouw die in het water langs de Groendreef zou terechtgekomen zijn. Een man sloeg alarm omdat er volgens hem een vrouw in het water lag. Achteraf bleek het om een misplaatste grap te gaan.

Een man was iets voor 09.00 uur in het water van de Groendreef in Gent gesprongen omdat er een vrouw in het water zou liggen. De man kroop na een tijd zelf uit het water en vertelde de hulpdiensten dat hij de vrouw niet meer gevonden had. Meteen werd alarm geslagen. De brandweer kwam ter plaatse met duikers en de federale politie zette zelfs een helikopter in.

Misplaatste grap

Na een tijd kwam de aap uit de mouw. De man gaf toe dat er geen vrouw in het water lag. De politie kreeg achteraf ook de officiële bevestiging dat de vrouw in kwestie gewoon op haar werk was. De grappenmaker zal hoogstwaarschijnlijk moeten opdraaien voor de misplaatste grap.

Meest gelezen