Politiezone Damme/Knokke-Heist

Politie Knokke-Heist zoekt jongeman die agent tegen het hoofd trapt

De politie van Knokke-Heist heeft 3 foto's verspreid van een jongeman die tegen het hoofd van een politie-inspecteur trapt. Sinds het begin van de vakantie zijn er in Knokke-Heist problemen met feestvierders die niet naar huis gaan na het sluitingsuur van de cafés. "Als je deze man herkent, gelieve dan contact op te nemen met ons team", zegt Isolde Van Eenooghe van de politiezone Damme/Knokke-Heist.

De politie houdt al sinds deze week een extra oogje in het zeil. Maar dat bleek niet zo goed te werken in de nacht van dinsdag op woensdag. Feesters scholden de politie uit en sloegen en schopten hen zelfs. De politiezone verspreidt daarom nu foto's van één van de daders.

Herken je deze man of heb je zelf beeldmateriaal van het incident? Gelieve dan contact op te nemen met het recherche team via PZ.DKH.Recherche@police.belgium.eu

Politiezone Damme/Knokke-Heist
Politiezone Damme/Knokke-Heist

Meest gelezen