Radio 2

Gemeentehuis van Linkebeek blijft minstens twee weken dicht, personeelslid testte positief op coronavirus

Het gemeentehuis van de faciliteitengemeente Linkebeek blijft zeker twee weken dicht. Een personeelslid van de administratie raakte besmet met het coronavirus. Heel wat mensen van het gemeentepersoneel hadden nauw contact met de man. Een beperkt aantal mensen dat niet in contact kwam blijft werken om de dringende zaken op te vangen. 

"Wij onderzochten wie van het personeel nauw  en lang contact had met de man die positief testte", zegt schepen en waarnemend burgemeester Marco Schetgen (Link@venir). "Sommigen hadden in een zaal lange vergaderingen met de besmette persoon."  Ook personeelsleden van het OCMW kwamen in contact met de man. Daarom blijft ook  het OCMW dicht. De gemeente Linkebeek vraagt aan de personeelsleden die contact hadden met de besmette persoon  om zich te laten testen.

Meest gelezen