Instagram Niels Albert

Ex-wereldkampioen Niels Albert gaat trouwen

Voormalig veldrijder Niels Albert heeft zijn vriendin Valeska ten huwelijk gevraagd. Het koppel heeft een dochtertje van twee, en Albert wilde haar altijd graag betrekken bij het trouwfeest. Het gezin woont in Tremelo waar ze samen een fietsenwinkel uitbaten. 

"Ze heeft "Ja" gezegd". Met die woorden kondigt Niels Albert op sociale media de verloving aan met zijn vriendin Valeska Van Den Broecke. Gisteren vierden ze nog het verjaardagsfeestje van dochter Alexine die twee kaarsjes mocht uitblazen. Dat feestje werd nog mooier na de grote vraag van de ex-veldrijder. Het koppel baat samen een fietsenwinkel uit in Tremelo. Voor Albert is het zijn tweede huwelijk. Wanneer de trouwpartij zal plaatsvinden, is nog niet bekend. 

Niels Albert

Meest gelezen