In Paal kan je nu fietsen door maïs 

Aan kinderboerderij De Merelhoeve in Paal werd zondag het maïsdoolhof officieel geopend. Naast het doolhof en de boerderij, kan je vanaf dit jaar met je fiets een parcours afleggen dwars door de maïs.

In de Maalbeekstraat in Paal kan je helemaal verloren lopen tussen de maïs. Letterlijk. Het maïsdoolhof is een creatie van Mil Meelberghs en Annemie van Aeken, die heel secuur en met veel zorg het doolhof hebben uitgetekend, en daarna hebben uitgewerkt. Leuk voor de kinderen want die kunnen er onder meer op verkenning gaan en vragen oplossen. Nieuw dit jaar is dat uitbater Mil nu ook een fietspad heeft aangelegd tussen de maïs. 

Fietsen door de maïs is gratis, het doolhof kost 2 euro. En je maakt kans op een mooie prijs na het invullen van een aantal opdrachten en vraagjes. Je kan het doolhof nog bezoeken tot eind september.

Fietsen door de maïs is door Toerisme Limburg genomineerd voor een prijs waarbij ondernemers zelf iets extra toevoegen aan het Limburgs fietsroutenetwerk. 

Meest gelezen