Grote hinder aan Kennedytunnel richting Nederland door ongeval

Er staan lange files op de E17 en E34 richting Nederland door een ongeval in de Kennedytunnel in Antwerpen. De vrachtwagens die tegen elkaar botsten, versperren twee van de drie rijstroken. Door de grote hinder is de Liefkenshoektunnel tijdelijk tolvrij gemaakt richting Nederland. Er zouden geen gewonden zijn.  

Door een ongeval met verschillende vrachtwagens in de Antwerpse Kennedytunnel is er veel vertraging op de E17 en de E34. De rechter- en middenrijstrook van de tunnel, richting Nederland, zijn er versperd. Er zouden geen gewonden zijn.

Twee vrachtwagens moeten worden getakeld en dat kan langer duren dan normaal, omdat het ongeval gebeurde in een tunnel. In de hoop de files te verlichten, is de Liefkenshoektunnel tijdelijk tolvrij gemaakt richting Nederland. 

Meest gelezen