Jean-Claude Van Damme bedankt Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis Aalst in videoboodschap

Hollywoodster Jean-Claude Van Damme heeft een videoboodschap gemaakt waarin hij de mensen die in de zorg werken een hart onder de riem steekt. Hij neemt ook de tijd om specifiek het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis van Aalst te bedanken.

“Ik wil iets zeggen over het OLV ziekenhuis en specifiek over professor Bernard De Bruyne en zijn team, maar zeker ook de aan de rest van het personeel: petje af! Jullie zijn de echte sterren. Bedankt voor al jullie moed”, zo besluit wereldster Jean-Claude Van Damme een videoboodschap waarin hij de zorgsector bedankt voor al hun inzet tijdens de coronacrisis. Het filmpje nam hij op in Los Angeles en het werd recent gedeeld op de Facebook-pagina van het Onze Lieve Vrouw-ziekenhuis in Aalst. 

"Jean-Claude is een gevoelig persoon"

Professor Bernard De Bruyne, de cardiovasculaire dokter aan wie Van Damme refereert, apprecieert de warme boodschap van de acteur. “We kennen hem als een bijzonder gevoelig persoon”, vertelt De Bruyne. “Hij heeft veel voeling voor de gewone mensen en voor het zorgpersoneel. Hij heeft inderdaad al enkele jaren een band met ons ziekenhuis. Af en toe krijgen we nog een vraag van hem. Bijvoorbeeld tijdens de lockdown wilde hij weten hoe de situatie was bij ons hier in België”, vertelde Bernard De Bruyne in Start Je Dag op Radio 2 Oost-Vlaanderen. 

kasto80

Meest gelezen