Motorrijder raakt levensgevaarlijk gewond na botsing met auto in Wommelgem

Bij een ongeval in Wommelgem is een motorrijder levensgevaarlijk gewond geraakt na een botsing met een auto. Ook de passagier die bij op de moto zat, raakte gewond, maar verkeert niet in levensgevaar. De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht.

Maandagavond,iets voor 23 uur, kwam een moto in botsing met een auto op de Autolei, ter hoogte van de Volkaertslei, in Wommelgem. De motorrijder is in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. Ook zijn passagier raakte gewond, maar verkeert niet in levensgevaar.

De precieze oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. . Er is een verkeersdeskundige ter plaatse geweest om te onderzoeken wat er precies is gebeurd. De autolei, waar het ongeval gebeurde, was tijdelijk versperd in beide richtingen.

Meest gelezen