4 kogelgaten in voordeur van huis in Mechelen, maar motief van de schietpartij nog onduidelijk

Vorige nacht, rond half 3, is een woning beschoten aan Vennekant, in een wijk tussen het Vrijbroekpark en de Geerdegemvaart. In de voordeur zijn 4 kogelinslagen gevonden. Niemand raakt gewond. De daders van de schietpartij konden ontkomen. Voorlopig is het onduidelijk wat het motief is van de schietpartij. Het parket onderzoekt of eventueel een link zou kunnen zijn met het drugsmilieu.

" In de voordeur zijn 3 kogelgaten teruggevonden van deze aanslag", zegt Christel Minne van het parket, " die kogels zouden afgeschoten zijn door een Kalasjnikov. Er is ook een vierde kogelgat gevonden, maar dat is van een eerder incident." Een ballistisch deskundige is ter plaatse geweest voor een onderzoek, en de bewoners zijn verhoord. Er is voorlopig geen aanwijzing dat de schietpartij gelinkt is aan het drugsmilieu, maar dat zal nog worden onderzocht.

Meest gelezen