Foto: localfitness.com.au

Brandweer bevrijdt meisje dat klem zit tussen stangen fitnesstoestel

Een niet-alledaagse interventie voor de brandweer van Brussel gisteravond. Een tienermeisje kwam in een fitnesszaal klem te zitten tussen de stangen van een crosstrainer. De brandweer moest haar bevrijden.

Rond 19 uur kreeg de brandweer van Brussel een oproepen om naar een fitnesszaal te komen. Een tienermeisje was klem komen te zitten tussen de stangen van een crosstrainer. Het meisje gleed uit en zo kwam haar voet vast te zitten tussen de stangen van het apparaat.

Slijpschijf

De brandweer ondernam verschillende pogingen om de voet te bevrijden zonder het fitnesstoestel te beschadigen. Zonder resultaat, want uiteindelijk moesten de brandweerlui de stangen van het apparaat doorsnijden met een slijpschijf.

Daarna onderzocht een mug-arts het tienermeisje. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek, maar ze kwam er uiteindelijk met een gezwollen voet van af.

Meest gelezen