Geen na-Tourcriterium in Putte dit jaar

Het zou de vijfde editie zijn geweest van het na-Tourcriterium in Putte. Maar de coronacrisis heeft de internationale wielerkalender stevig door elkaar geschud. De Tour start pas op 29 augustus en de wielerklassiekers zijn pas in het najaar aan de beurt. Een datum vinden voor het na-tourcriterium in Putte werd heel moeilijk en daarom gooien de organisatoren dit jaar de handdoek in de ring.

"Wij hebben zo lang mogelijk afgewacht en gezocht naar mogelijke alternatieven voor het na-Tourcriterium in Putte", laat de organisatie weten. "Maar datumproblemen en de meest recente coronamaatregelen hebben ons doen besluiten om de vijfde editie definitief te verplaatsen naar volgend jaar, in normale omstandigheden voorzien op zondag 1 augustus 2021."

Meest gelezen