Nicolas Maeterlinck

Politieachtervolging in Putte met snelheden tot 260 kilometer per uur

In Putte, aan de Nederlandse grens, zijn de voorbije nacht heel wat mensen wakker geworden van een politieachtervolging. De achtervolging begon in Nederland en ging onder meer langs Roosendaal en Putte. De politie kon de bestuurder uiteindelijk oppakken in Nederland. In zijn auto werden drugs gevonden.

Veel mensen die in de omgeving van Putte wonen, zijn afgelopen nacht opgeschrikt door politiesirenes. Die kwamen van een politieachtervolging die begon in Nederland. Ze gingen via Roosendaal en reden ook de grens over bij Putte, maar keerden toen terug naar Nederland.

De verdachte zette uiteindelijk zijn auto aan de kant in het Nederlandse Huijbergen en zette het op een lopen. De politie kon hem rond half 3 's nachts oppakken. In de auto van de man werden drugs gevonden. 

In totaal werden er 8 politievoertuigen ingeschakeld. Er werden snelheden tot meer dan 260 kilometer per uur bereikt. Eén politiewagen crashte, maar niemand raakte gewond. 

Meest gelezen