Radio 2

Grootste skatepark van België opent in Gent: 4.000 m² aan skateplezier

Morgen opent in Gent het grootste skatepark van België. Het skatepark is 4.000m² groot en zal het tweede grootste skatepark in Europa zijn. De Gentse skategemeenschap werd nauw betrokken bij het ontwerp van het park. Vele skaters staan te popelen om de rampen te testen. Sommigen konden niet wachten tot de officiële opening en maakten al een testritje.

In de Blaarmeersen in Gent kan je vanaf zaterdag skateboarden, bmx’en en rolschaatsen in een gloednieuw skatepark.

Al gebruikssporen

Zaterdag is de officiële opening van het grootste skatepark van België, maar sommige skaters konden zo lang niet wachten stelt werfleider Jonathan Seys vast. “Wij hebben de werf constant afgesloten, maar sommigen vonden toch een gaatje om door de hekkens te kruipen. Sommige nieuwsgierige skaters hebben al sporen nagelaten, zo zie je soms dat er al lak weg is waar er al op geskatet is.”

Vanaf morgen mag het dus officieel, maar een bezoekje moet je wel vooraf reserveren.

Radio 2
kasto80

Meest gelezen