Maxime Anciaux - All rights reserved

Woonzorgcentrum Prinsenhof in Beringen sluit opnieuw de deuren voor alle bezoekers

Het aantal coronabesmettingen in Beringen is erg hoog op dit moment. Om te voorkomen dat bewoners besmet zouden raken met COVID-19 is vandaag geen bezoek toegelaten in het WZC Prinsenhof in Beringen.

Het WZC in Beringen heeft zondag de deuren gesloten voor alle bezoekers. Ook raambezoekjes of visites in de buitenlucht zijn niet meer mogelijk. Door het hogere aantal coronabesmettingen in de gemeente, wilde de directie geen enkel risico nemen. Het woonzorgcentrum Prinsenhof benadrukt dat er momenteel geen besmettingen zijn, maar wil dat ook graag zo houden. 

Maatregelen

Morgenochtend zit de directie samen om nieuwe maatregelen te bespreken. Bezoek zou dan in de namiddag vanaf 15.00 uur opnieuw mogelijk zijn in een aparte ruimte die telkens ontsmet zal worden. Er wordt wel nog bekeken of er enkel naaste familie op bezoek mag komen of ook anderen zouden mogen langskomen.

Meest gelezen