Bijkomende coronamaatregelen in Aartselaar, mondmaskers verplicht op markt en in gemeentegebouwen

Het gemeentebestuur van Aartselaar heeft bijkomende coronamaatregelen genomen. Zo zal je nu ook op de openbare markt en in gemeentegebouwen een mondmasker moeten dragen. Die mondmaskerplicht geldt ook voor het volledige terrein van het sportcentrum, vanaf het moment dat je aankomt. Momenteel zijn er vijf mensen besmet met corona in Aartselaar.

Ook de horecazaken van Aartselaar worden strenger gecontroleerd op het naleven van de maatregelen. Er zijn namelijk klachten van inwoners gekomen dat sommige zaken het niet zo nauw nemen met het volgen van de opgelegde maatregelen. De vijf besmette bewoners zijn ondertussen allemaal gelokaliseerd in samenwerking met de huisartsen. Het zijn vijf verspreide gevallen, er is dus geen besmettingshaard in de gemeente. 

Meest gelezen