IN KAART: hoeveel nieuwe besmettingen telde jouw gemeente de voorbije twee weken? Ontdek het hier

Bekijk hier de coronacijfers uit je gemeente. Zweef je met je muis over de interactieve kaart hieronder, dan zie je dagelijks een update van het aantal besmettingen per 100.000 inwoners van de laatste veertien dagen in je gemeente. Als je op je gemeente klikt of die invoert in de zoekbalk, dan krijg je ook het werkelijke aantal besmettingen in je gemeente van de voorbije twee weken te zien. In een kleine gemeente kan een klein aantal besmettingen een grote impact hebben op het cijfer per 100.000 inwoners.

Onderstaande kaart met het aantal besmettingen per gemeente krijgt elke dag automatisch een update (ook al is het tijdstip van dit artikel niet aangepast). De meest recente grafieken van de besmettingen, overlijdens en ziekenhuisopnames vind je terug bij het wetenschappelijk instituut Sciensano.

We geven deze kaart elke dag een update met de laatste cijfers. 

Meest gelezen