Toch Jazz Middelheim deze zomer, maar met minder publiek

Er komt toch een Jazz Middelheim in het Antwerpse park Den Brandt dit jaar, van 13 tot 23 augustus, maar dan een "extra small' editie. Dat hebben de organisatoren bekendgemaakt. De capaciteit is beperkt tot 400 mensen per dag en tickets zijn enkel op voorhand te koop. 

Jazz Middelheim kan dit jaar toch doorgaan, maar in een aangepaste versie, met minder publiek. Per dag kunnen er tot 400 mensen terecht, zoals de veiligheidsmaatregelen voor buitenevenementen dat voorschrijven. En tickets zijn enkel op voorhand te koop, per bubbel. Het publiek zit aan tafels en wordt daar ook bediend. De organisatie zal elke dag de tafels opstellen, afhankelijk van de grootte van de bubbels die hebben gereserveerd. Op de affiche staat onder meer Jef Neve.

Meest gelezen