Radio 2

Zwaar ongeval op E17 in Nazareth: jonge chauffeur kritiek

Een vrouw van 24 is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht na een ongeval op de E17 naar Gent. Ter hoogte van de snelwegparking in Nazareth reed de vrouw in op een vrachtwagen met oplegger. De automobiliste raakte gekneld en werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval bleven twee rijstroken even afgesloten voor het verkeer.

Rond 3 uur ’s nachts reed de Oost-Vlaamse bestuurder in op een Spaanse vrachtwagen. De vrouw raakte gekneld in haar wagen, de vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd. De hulpdiensten kwamen ter plaatse om de vrouw uit haar wagen te bevrijden, ze werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Bij het ongeval raakten geen andere wagens betrokken. De rechter- en de midden rijstrook van de E17 bleef een paar uur lang afgesloten voor het verkeer. 

Radio 2
kasto80

Meest gelezen