Vrachtwagen beschadigt toegang van kerk in Wijnegem

Rond 13.30 uur beschadigde een vrachtwagen de toegang van het kerk- en parochiecentrum aan de Wommelgemsteenweg in Wijnegem. De vrachtwagen reed tegen de betonnen balken van de toegang van het centrum. Die toegang stortte in op de laadbak van de vrachtwagen. 

De bestuurder van de vrachtwagen raakte niet gewond, maar was wel in shock. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De passagier raakte er met de schrik vanaf.

De vrachtwagen wilde kledingcontainers naast de kerk leegmaken en reed daarvoor langs de kerk. Zeven betonnen dwarsbalken en twee steunbalken moeten worden getakeld. De steunbalken hebben een gewicht van ongeveer 2 ton per balk. De takeling zal een tijdje duren. De Wommelgemsteenweg is afgesloten voor het verkeer.

Meest gelezen