Herexamens Universiteit Antwerpen coronaproof, opnieuw examens in Antwerp Expo

De verstrengde coronamaatregelen in de provincie Antwerpen zullen geen invloed hebben op de herexamens van de studenten van de Universiteit Antwerpen. De examens worden op dezelfde manier georganiseerd als in juni. “Ook zullen er opnieuw examens doorgaan in Antwerp Expo. Daar kunnen heel veel studenten in alle veiligheid samen hun examen afleggen”, vertelt Peter De Meyer van Universiteit Antwerpen. 

Er zal voldoende afstand zijn tussen de studenten en er worden ook andere voorzorgsmaatregelen genomen, zegt De Meyer. “Zo zijn er overal looplijnen om de wandelrichting aan te duiden. Ook is er alcoholgel aanwezig en is de capaciteit van onze aula’s een stuk kleiner.” Sommige studenten zullen momenteel al terug aan het blokken zijn, want de herexamens aan de Universiteit Antwerpen starten op 17 augustus.

Meest gelezen