Foto: UZ Brussel

UZ Brussel maakt reclame voor bijna 100 vacatures op Ringtrambus van De Lijn

Het UZ Brussel heeft in totaal 94 vacatures openstaan. Het gaat vooral om specifieke profielen met wat meer technische ervaring zoals laboranten. Om die te kunnen invullen wordt reclame gemaakt door een van de Ringtrambussen van De Lijn in een UZ Brusseljasje te steken.

Het Universitair Ziekenhuis van Brussel zit met 94 openstaande vacatures. Om deze tijdens de coronacrisis zo snel mogelijk ingevuld te krijgen, rijdt er een Ringtrambus van De Lijn rond met reclame. Die campagne hoort bij de dynamische rekruteringspolitiek van het ziekenhuis en de samenwerking met De Lijn om een vlotte woon-werkverbinding te garanderen voor het personeel van het UZ Brussel.

Ze zijn er vooral op zoek naar gespecialiseerde profielen zoals verpleegkundigen voor het operatiekwartier, verpleegkundigen met specifieke expertise binnen cardiologie (hart-en vaatziekten) en pneumologie (longziekten) en laboranten. Dit najaar breidt het ziekenhuis ook uit met vier hoogtechnologische hartoperatiezalen en een gloednieuwe hybride operatiezaal in de nieuwbouw van het Medisch Technisch Blok. Die vernieuwingen horen bij het ruimteplan, dat tegen 2027 ervoor moet zorgen dat een groot deel van het UZ Brussel is vernieuwd. Maar die nieuwe zalen moeten ook bemand kunnen worden door de juiste mensen, vandaar de reclamecampagne.

Meer info over de vacatures vind je op de website van UZ Brussel.

Meest gelezen