Foto: Radio 2

Twee dodelijke ongevallen op Boomsesteenweg vanochtend: bromfietser en vrouw op elektrische step komen om het leven

Op de Boomsesteenweg zijn vrijdagochtend twee ongevallen gebeurd met dodelijke afloop. In Aartselaar overleed een bromfietser nadat hij werd aangereden door een auto. In Wilrijk kwam een vrouw op een elektrische step onder een vrachtwagen terecht.

Op de Boomsesteenweg in Aartselaar overleed een bromfietser nadat hij was aangereden door een auto. De bromfietser reed over het fietspad in de richting van Antwerpen. Een auto die uit de Pierstraat kwam, een zijstraat van de Boomsesteenweg, kwam in aanrijding met de bromfietser. Die laatste werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar daar is hij overleden.

Elektrische step

Iets later gebeurde in Wijlrijk, ook op de Boomsesteenweg, nog een dodelijk ongeval. Een 45-jarige vrouw op een elektrische step kwam onder een vrachtwagen terecht. “We gaan ervanuit dat de chauffeur de vrouw niet gezien heeft”, zegt Wouter Bruyns van de Antwerpse politie. “De vrouw kwam onder de vrachtwagen terecht en werd enkele meters meegesleurd, tot omstaanders de vrachtwagen konden stoppen.” De vrouw is overleden. De vrachtwagenchauffeur werd in shock naar het ziekenhuis gebracht.

Meest gelezen