BELGA

Winkeldievegge op Meir verstopt gestolen kleding in kinderwagen

Op de Antwerpse Meir is een vrouw zaterdagmiddag betrapt op winkeldiefstal. Ze had verschillende kledingstukken verstopt in haar kinderwagen en in de verzorgingstas van haar baby. De vrouw van 38 werd gearresteerd. 

Het team winkeldiefstallen van de Antwerpse politie kreeg een vrouw in de gaten die zich verdacht gedroeg. Ze was een winkel op de Meir binnen gegaan met een kinderwagen. De inspecteurs volgden de vrouw via camerabeelden. De vrouw nam meerdere kledingstukken uit de rekken, ging ermee naar de paskamers en verstopte de kleding in de kinderwagen. 

Drie setjes lingerie

Toen de vrouw de winkel verliet, hield de politie haar tegen. Ze vonden gestolen goederen in  de kinderwagen en in de verzorgingstas voor de baby. Sommige spullen werden betaald aan de kassa, andere zaken werden teruggegeven aan de winkel. De vrouw van 38 jaar werd gearresteerd en meegenomen naar het politiekantoor aan de Oudaan. Daar werden bij het fouilleren ook nog drie gestolen setjes lingerie teruggevonden. 

Meest gelezen