Opslagplaats in de as gelegd in Oostkamp

In Oostkamp heeft gisterenavond een zware brand gewoed in een loods. Er vielen geen gewonden, maar de schade is enorm. De oorzaak van de brand is nog niet gekend.

Iets voor 18 uur sloeg een zware brand uit in een loods in de Stationsstraat in Oostkamp. De zwarte rookpluim was tot kilometers ver te zien. In de buurt waren ook verschillende ontploffingen te horen, wellicht het geluid van de autobanden van de wagens die in de loods stonden.

De brandweer van Oostkamp kreeg de hulp van verschillende korpsen in de buurt.  Zij moesten ook nog heel lang nablussen. Er vielen geen gewonden, maar de materiële schade is groot. De loods is eigendom van een loodgietersbedrijf maar een deel ervan werd verhuurd aan een autohandelaar. Beiden zagen hun volledige inboedel in vlammen opgaan. Hoe de brand ontstond, is nog niet duidelijk. 

Meest gelezen