Drugslab opgerold in Leopoldsburg, achter afgelegen woning

De politie heeft gisteren een synthetisch drugslab ontdekt aan een woning in de Kampagneweg in Leopoldsburg. Drie verdachten werden opgepakt. 

Het drugslab werd ontdekt door agenten van de politiezone Kempenland. " Toen onze onderzoekers gisterochtend een huiszoeking uitvoerden, werd het lab ontdekt in een bijbouw achter de woning", zegt commissaris Eric Cenens. "Het parket werd verwittigd en drie verdachten die op de plaats aanwezig waren, werden gearresteerd.  Enkele voertuigen werden in beslag genomen.  Het lab wordt ontmanteld met bijstand van de Civiele Bescherming, na onderzoek van het lab van de federale politie." 

Groter netwerk?

Het verdere onderzoek is in handen van de federale gerechtelijke recherche (FGP). "Om de draagwijdte van de exploitatie en mogelijke betrokkenheid van nog andere verdachten uit te spitten", gaat Cenens verder.  Het drietal dat werd gearresteerd, is door het parket Limburg voorgeleid bij de onderzoeksrechter.   

Meest gelezen