© VRT Jokko

Kobe Ilsen werkt aan tv-versie van Radio 1-programma "#weetikveel" voor Eén

"#weetikveel", momenteel te horen 's middags op Radio 1, krijgt ook een tv-versie. Het weetjesprogramma met presentator Kobe Ilsen zal volgend voorjaar te zien zijn op Eén.

In "#weetikveel" zoekt Kobe Ilsen samen met een expert antwoorden op vragen over één bepaald onderwerp. Wat weten we bijvoorbeeld over burn-out? Of over het viaduct van Vilvoorde? Of over slaap, de belastingen of TikTok? Over de VAR, over het hellend vlak van Ronquières, over het Parlement, over ons bloed, over Stromae? Over Rubens? Over de riool? Over het mondmasker?

OPROEP

Kobe Ilsen lanceert een oproep voor zijn nieuwe programma: Zit jij met vragen over een onderwerp waar iedereen het vaak over heeft? Wil jij het fijne weten van een thema dat op het eerste gezicht simpeler lijkt dan het is? Heb jij je wel eens iets afgevraagd waar niemand anders over lijkt na te denken? Stuur je vragen dan door naar "#weetikveel" via deze link, en de redactie zoekt het voor je uit.

Meest gelezen