Radio 2

Huis brandt volledig uit in Brugge: 3 bewoners naar het ziekenhuis

In de Paallandenstraat in Sint-Andries bij Brugge zijn vanmorgen 3 mensen gewond geraakt bij een woningbrand. Het vuur ontstond op de eerste verdieping en sloeg over naar de zolder. De woning ging volledig in vlammen op.

De Paallandenstraat zat vanmorgen onder een dikke laag rook en verschillende buurtbewoners werden wakker door een indringende brandgeur. De bewoners van het getroffen huis - een vrouw, haar partner en 2 zonen - konden op tijd ontsnappen. 3 van hen moesten naar het ziekenhuis, omdat ze rook hadden ingeademd.

Huis niet te redden

De brandweer kon het huis niet meer redden, omdat de brand al te vergevorderd was. De woning ernaast hebben ze wel kunnen vrijwaren. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Radio 2

Meest gelezen