460.000 euro schadevergoeding voor jonge vrouw die zware klappen kreeg in Versuz

Een jonge vrouw van 26 jaar uit Beringen krijgt een schadevergoeding van ruim 460.000 euro voor de zware klappen die ze drie jaar geleden in discotheek Versuz in Hasselt kreeg. Een jonge man uit Leuven sloeg haar toen na een discussie. 

Nadat de jonge vrouw werd geslagen, viel ze op de grond en kreeg ze nog verschillende klappen. Die klappen veroorzaakten drie hersenbloedingen en ze had verschillende breuken. De gevolgen zijn enorm: ze is invalide, lijdt aan geheugenverlies, en kan vermoedelijk nooit meer zelfstandig leven. 

De Leuvenaar werd eerder voor de feiten veroordeeld tot een werkstraf van 200 uren en een boete van 1.600 euro. Daar komt nu dus de betaling bij van een schadevergoeding van 460.000 euro.

Meest gelezen