Wie op 31 juli of 1 augustus nog online shopte bij (failliete) Brantano, CKS of Fred & Ginger zal pakje nog krijgen

Wie vlak voor het faillissement van FNG (het modebedrijf van onder meer Brantano, CKS of Fred & Ginger) online nog aankopen deed, zal zijn of haar pakje nog krijgen. Het gaat meer bepaald over bestellingen op 31 juli en 1 augustus. Het bedrijf werd op 3 augustus failliet verklaard. 

Klanten die op 31 juli of 1 augustus online nog aankopen deden bij bijvoorbeeld Brantano, CKS of Fred & Ginger betaalden wel voor hun pakje, maar kregen het niet meer geleverd. Moederbedrijf FNG werd immers enkele dagen later - op 3 augustus - failliet verklaard. 

Maar die klanten zullen hun pakje nu toch geleverd krijgen. Dat hebben de curatoren aangekondigd. "In samenspraak met de banken werd een akkoord uitgewerkt dat deze aangekochte goederen alsnog aan de consument kunnen worden geleverd", klinkt het. 

Ook op 2 of 3 augustus konden klanten nog online bestellen, maar over die aankopen hebben de curatoren niets gezegd. 

Hoe dan ook raadt consumentenorganisatie Test Aankoop af om nog online bestellingen te plaatsen, omdat "de kans zeer klein is dat de bestellingen effectief geleverd worden of dat je je geld terugkrijgt". 

Meest gelezen