Parijs
AP

IN BEELD: Van Brussel over Parijs tot Moskou, wereld leeft mee met zwaar getroffen inwoners van Beiroet

De explosie die begin deze week grote delen van Beiroet tot puin herleidde en vele slachtoffers maakte, heeft wereldwijd velen diep geraakt. In steden zoals Brussel Parijs en Londen werden er gisteren en vandaag wakes gehouden. Op verschillende gebouwen werd ook de vlag van Libanon (met de ceder die staat voor geluk en voorspoed voor het land) geprojecteerd als teken van solidariteit. Bekijk hieronder enkele sprekende beelden. 

Brussel

Videospeler inladen...

Parijs

Parijs
AP
Parijs, opschrift op bord: "Wij huilen voor Beiroet"
AP
Parijs
AP

Tel Aviv

Tel Aviv
AP

Londen

Londen
AFP or licensors
Londen
Belga
Londen
Belga

Koeweit

Koeweit
Belga

Moskou

Moskou
Belga

Meest gelezen